Вітаю Вас Гость
 
25.04.2024 16:26 | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Шановні друзі! Вітаю на сайті всіх, хто любить і турбується про дітей: колег, батьків, учнів! Буду рада, якщо ви знайдете тут корисний матеріал. Запрошую до обміну думками та співпраці. 1
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Все для розвитку дитини
ШКОЛЬНЫЙ ДВОРИК Лидии Рудаковой Урок>
<embed height=
Описание сайта
Сайт вчителя початкових класів Кудрі О.П.
КРИНИЧКА
Перша сходинка школяра
Головна » 2017 » Лютий » 3 » ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ БЕЗПЕКИ В ІНТЕРНЕТІ
17:24
ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ БЕЗПЕКИ В ІНТЕРНЕТІ

ПАМ'ЯТКА

«Правила етикету

в соціальних мережах»

1. Ретельно вибирайте, з ким дружити. Прийняття запиту на додавання в друзі людини, про яку ви нічого не знаєте, просто безглуздо. Друзі формують базову групу будь-якої соціальної мережі, саме тому вибір друзів повинен бути максимально вибірковим. Пам´ятайте, що ви можете бути добродушним і не проти познайомитися з ким завгодно, проте мотиви незнайомих вам людей, яких ви додаєте в друзі, можуть відрізнятися від ваших.

2. Коментуйте з розумом. Не слід залишати коментарі, які можуть образити когось іншого, загалом будьте добріші і поблажливіші до «друзів ваших».

3. Будьте уважні, коли ділитесь зображеннями або публікуєте їх в соціальних мережах. Якщо на зображенні інша людина, перш ніж публікувати таке зображення, запитайте дозвіл. Якщо фотографія є недоречною, її не слід публікувати.

4. Не публікуйте запис, коли ви втомлені, злі або засмучені. Буває так, що ви заявите про свої почуття чи ненависть до якоїсь людини, і потім шкодуєте про це.
5. Поважайте рішення іншої людини, коли вона відмовляє на ваш запит щодо додавання в друзі. Якщо хтось відмовляє вам у дружбі, не приймайте це близько до серця. Це рішення іншої людини, і ви повинні поважати його. Пам´ятайте, що ви також можете відмовити будь-кому в дружбі, так що це просто рішення, яке слід поважати.
6. Завжди надавайте вірні базові відомості, де і коли це потрібно. Це може вам стати в нагоді, якщо ви з якихось причин втратили доступ до свого аккаунту або його хтось зламав, і вам знадобиться підтвердити, що саме ви його справжній та законний власник.

7. Не ставайте залежним від соціальних мереж. Соціальні мережі можуть бути частиною вашого життя, але не всім життям!

за матеріалами

http://4vlada.com/consultation/21959

Переглядів: 547 | Додав: minitrader | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Безопасный поисковик для детей Безпечний дитячий пошуковик
Корисні посилання
IPPO МОН
Моя кнопка
Сайт Лілії Калашнікової отримати код моєї кнопки

Буду вдячна, якщо Ви розмістите мою кнопку на своєму сайті. Якщо бажаєте обмінятися банерами, пишіть до гостьової книги. Каталог сайтів та "Стежинки до друзів" до Ваших послуг

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Погода в Україні